Min slægts historie

En slægtsdatabase med ane- og efterslægtslinier.

Udskriv Tilføj bogmærke

Notater


Match 77,401 til 77,450 fra 84,980


 #   Notater   Knyttet til 
77401 Skudsmål for Rasmus Sørensen:
Rasmus Sørensen i Sandvad kro, Voerladegaard sogn. Skanderborg amt.
Rasmus Sørensen blev ved end 29 septbr. Afholdt examen udskreven af Gantrup skole med characteren TG for kundskaber og G for opførsel. Han er en søn af Gaardmand Søren Rasmussen og hustru Birthe Sørensen i Hem, er født 26 mai 1843, døbt den næstfølgende 11 juni, vaccerineret af Ryge d. 3 juli 1845 og confirmeret i Voerladegaard kirke d. 4 oct 1857. S. Vissing d.12-october 1857. L. Tommerup.
Rasmus Sørensen er ført til afgang fra Voerladegård sogn som flyttende til Tømmerby. S. Vissing 16 novbr. 1868. L. Tommerup.
Meldt tilgang til Them sogn, Aarhus amt. A.C. Holm.
Meldt afgang fra Them sogn, Aarhus amt til Tamdrup sogn med hustru Gjertrud Marie Nielsen. 27 aar og 2 børn. Them d. 14 mai 1872. A. C. Holm.
Tllfl. 72.73.74— Enner skov. Kjørup præstegaard. 8 nov. 1872.
Meldt afgang fra Tamdrup sogn til Them sogn. Vinten d 25 ende februari 1890. Carl Christensen.
Tilgang til Them sogn. 9 ende marts 1890. Rasmus Pubrin?
Afgang fra Them sogn til Thandrup sogn d. 24 ende december 1894. Rasmus Pubrin?
( Læg her mærke til skriveformen for Tamdrup ).
Tilgang til Tamdrup sogn. Vinten d. 3/1 95. K. Christensen.
Som 4 aarig blev Rasmus faderløs i slutningen af november 1847. Han flyttede derpaa med moderen til Sandvad kro hvor han saa voksede op (moderen giftede sig med Iver Hansen, og han blev gæstgiver i Sandvad Kro). Allerede meget tidligt i livet har han kaldt sig Rasmus Sørensen af Sandvad. Afdøde Peter Jul Sandvad fortalte, at dette skyldtes, at der i den nærmeste omegn befandt sig en anden Rasmus Sørensen.
(Kilde: Slægten Sandvad)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rasmus Sørensen var kun lige akkurat flyttet ind paa sin lille gaard i Enner skov, da han straks begyndte at udvide gaardens jorder fra ca. 3 tdr. land til de godt 23 tdr. han opnaaede ved afslutningen af sin tid.
Han opkøbte en lille gaard der laa stratetisk rigtigt for ham. Gaarden blev kaldt Almas minde og laa lige overfor Enner skov paa et lidt lavere niveau, ned mod det engstykke der kaldtes Nedermarken.
I.flg. Peter. Det var hans agt at nedrive gaarden, men det fik han ikke tilladelse til, grundet denne gaards landbrugspligt.
Gaarden havde dette navn, Almas minde, grundet en noget stridbar dame der boede paa gaarden og som ikke uden videre agtede at finde sig i, at bønderne kørte ned til de lave eng stykker gennem hendes gaard. Vejen derned gik gennem gaarden, eller meget tæt paa dens bygninger. Hun kom da farende ud, raabende og truende med knyttede næver. Hun kastede ogsaa med sten og i et tilfælde havde hun grebet fat i karlenes ben der sad bag i vognen og dinglede med benene ud over kanten. Paa det kolorerede foto fra 1911 staar der nu, at gaarden hed Marieløst. Det kunne være en stavefejl. Men ved nærmere eftertanke, kunne man godt forestille sig, at det betød lige netop det der stod. Nemlig at han boede der uden sin Gertrud Marie. Rasmus boede da paa stedet som enkemand og han savnede sikkert sin hustru der var død nogle aar før. Det er kun et gæt hvad navnet Marieløst angaar, men det kunne nu godt være et godt gæt alligevel.
Paa Enner skovgaarden gik vejen ogsaa gennem gaardspladsen og paa et tidspunkt begyndte Rasmus at fjerne skoven, som dengang gik helt ned til bygningerne og anlagde en ny vej i en bue og i passende afstand fra gaarden. Om han havde faaet, eller skulle have tilladelse til den slags dengang, vides ikke, men hans vejanlæg eksisterer da endnu.
Da Rasmus ikke kunne faa lov til at fjerne Almas minde, lod han den forfalde. Han boede dog selv paa stedet fra 1904, hvor hans søn Niels forpagtede hoved gaarden. Han boede derefter paa Almas minde frem til 1907 sammen med datteren Sørine og hendes to døtre Clara og Valborg. Clara kom i pleje hos Niels paa gaarden og Valborg kom til en nabo, en husmand ved navn, Mads Jensen, kaldet Mads Kjølkær. Man var enige om at han muligvis kunne være den ukendte far til Valborg. Man var faktisk temmelig overbevist om det. Men Mads Jensens historie giver dog plads til tvivl. Hans historie er kendt i store træk fra den tid. Om Almas minde har været ødegaard fra 1907, vides ikke, men den var det i 1914 og var da meget ødelagt. Gaarden væltede endeligt omkuld i en kraftig storm 1917 og i 1919 fik Niels fjernet gaarden endeligt. Stokladen blev flyttet op til gaarden i Enner skov hvor den stod til de nye avlsbygninger blev opført i 1929-30. Den famøse vej blev lagt om og blev ført hen langs skovkanten hvor den ligger endnu den dag i dag.
I begyndelsen af marts 1890 flytter familien i huj og hast til Tømmerby. Aarsagen er den, at familien agtede at drive gaarden videre efter Gjertruds forældres død. Gaarden i Enner skov blev forpagtet ud i den tid familien opholdt sig i Tømmerby. Det blev til godt og vel 4½ aar. Ved juletid 1894 er familien tilbage i Enner skov. Hvorfor man handlede saaledes er uklart.
Hvorfor forpagtede Rasmus ikke gaarden i Tømmerby ud i stedet. Det kan der være flere motiver til. En af dem kan være at Rasmus og Gjertrud maaske følte en større tilknytning til Tømmerby end til Enner skov, maaske syntes de, at der maaske var mere perspektiv og økonomi i Tømmerby. Hvorom alting er. De opgav dog gaarden i Tømmerby til fordel for Enner skov i sidste instans. Muligvis havde gamle Niels Hansen ladet gaarden forfalde og gældsætte for meget. Vi faar nok aldrig helt rede paa hvad der egentlig skete og laa til grund for familiens handlinger i disse aar.
Baade Gjertrud Marie og Rasmus var stærke personligheder i deres tid. Peter fortæller, at de kunne diskutere saa taget næsten løftede sig naar det gik haardt for sig. Rasmus var, pænt sagt, noget paaholdende med penge. Mindre pænt sagt, saa var han baade jordgrisk og nærig, og det var aabenbart den almindelige mening om ham blandt hans familie og i naboskabet, og det blev bestemt ikke bedre med aarene.
Der er ingen tvivl om, at Rasmus savnede sin afdøde hustru. Han begyndte at blive gammel af udseende, og senere forfaldt han en del til brændevinsflasken.
I 1868 var han en pæn og nobel ung mand at se paa, men i 1914, hvor han blev fotograferet i forbindelse med datteren, Anines bryllup, lignede han lidt af en vildmand, udstyret med et stort strittende skæg og en sort bovlerhat, samt iført grove klæder, noget lignende de Holmens klæder som vi selv løb rundt med som børn. Det kradsede djævelsk. Det var intet under at den lille Gertrud, Søren Peters datter fra Løvegaard i Bryrup var bange for ham.
Rasmus Sørensen Sandvad, som han hed fra 06-07-1905, kom saa op til sin datter Anine paa Nim Mark, indtil han i foraaret 1917, blev saa syg, at han maatte paa sygehuset i Brædstrup hvor han saa døde 01-05-1917. Hans lille hund af ubestemmelig race og herkomst maatte ikke komme med paa sygehuset og blev hos Anine. Da han skulle begraves, kørte man ham forbi Nim og Enner skov til Tamdrup kirkegaard, hvor han blev lagt ved siden af sin elskede hustru gennem aarene.
Her er der en lille historie som Peter fortalte, men ogsaa andre har fortalt den, ganske vist i et par forskellige versioner, men den er nu god nok. Om den er sand eller ej, betyder stort set intet. Det er historien i sig selv der tæller.
Efter nogle dages forløb, henvender graveren paa Tamdrup kirkegaard sig til sønnen, Niels Sørensen Sandvad, som nu er gaardmand paa gaarden, om han kendte noget til en lille hund som man havde fundet død paa kirkegaarden, paa den grav som Rasmus laa i. Her havde denne hund forsøgt at grave sig ned til sin herre, men havde saa lagt sig til at dø i det hul den havde faaet gravet. Hunden Plet, havde aabenbart savnet sin herre. Den var saa løbet de ca. 10 km. fra Nim til Tamdrup. Havde fundet graven og laa nu død i sin herres nærhed.
(Kilde: Slægten Sandvad) 
Sørensen (Sandvad), Rasmus (I21370)
 
77402 skvn 742, 634 Hansdatter, Mette (I5062)
 
77403 Skærtorsdag 1793 døbt Jens Jørgensens datter fra Winthen, kaldet - Anna Cathrine.
Båren af Jens Jørgensens kones søster fra Flemming.
Vidner: Peder Rasmussen, Hans Pedersen, Peder Terkildsen og Morten Jørgensens hustru, alle fra Winthen. 
Jensdatter, Anne Cathrine (I20236)
 
77404 skøde på gaarden i 1802 Madsen, Anders (I2630)
 
77405 Skøde:
Knud Peter Troelsen købte /fik skøde på matr. 27a: (htk., 3. 1., 2 album), fra Peder Larsen, den 30.12.1876, 12.01.1877. (Skøde: ).
Jernbanen:
Den 29.09.1893. På grund af Horsens - Tørring Jernbaneanlæg, ændres matr. 27a: hartkorn: 0, 3, 1, 1¾ album (3 kr. 76 øre). Fol 45.
Behæftelser:
Knud Peter Troelsen. Oblig. 18.06.1876, læst 25.04.1879, til murer Peder Jensen i Hornborg m. 1. Prior. i fol. matr. 27a, (0, 3, 1, 2 alb.) for 400 kroner.
Skifte:
Den 30.06.1893. Skifteretsattest som adkomst på matr. 27a, med tilladelse til at sidde i uskiftet Bo, for Knud Peter Troelsen´s Enke Karen Eriksen.
 
Troelsen, Knud Peter (I24442)
 
77406 Skøde:
Købmand Peter Hansen købte /fik skøde på matr. 27a, fra Knud Peter Troelsen´s Enke Karen Eriksen, den 27.06.1893, 30.06.1893. (Skøde: M 566). 
Erichsdatter, Karen (I24443)
 
77407 Skørring/Ø.Åby/Tved/Svendborg Pedersen, Holger Johannes (I5809)
 
77408 Skørring/Ø.Åby/Tved/Svendborg Kristiansen, Kirstine Petrea (I5032)
 
77409 Slaget ved Kolding 1849:
Kristen Jensen blev efter Treårskrigen gårdmand i Hjortsvang. Han havde mange Tillidshverv i Linnerup-Hammer Kommune, bl.a. betroedes der ham hvervet som Sognerådsmedlem i 6 År.
I Året 1889 døde han hustru og så solgte han Gården og flyttede til Ølholm, hvor han havde en broder (Niels Jensen) boende.
Den gamle veteran ville gerne fortælle om krigsoplevelserne i Treårskrigen; når han kom til at fortælle derom, da kunne han komme i Ånde.
Kristen Jensen fortalte således bl.a. om Slaget ved Kolding, at det Kompagni, han stod ved, var blevet ført således, at en Del af Kompagniet var kommet bag Fjendens Forposter, og det endte med, at Halvdelen af Kompagniet blev taget til Fange. Kristen Jensen var blandt den Del, der reddede sig. Kort efter fik de en anden Kaptajn. "Men ham vi havde, var også for ringe". Således lød Veteranens Ord.
Om hans Slægt kan fortælles, at hans Fader, Jens Christensen stammede fra Nyborg i Langskov Sogn; han var født i den Gård, som Christen Christensen nu ejer. Og denne Familie har ejet Gården i ca. 200År.
Kilde: Lokalarkivet for Langskov sogn i Ølholm.
Beretningen om brødrene Niels Jensen og Kristen Jensen er nedskrevet i 1912 af Jens Terkildsen "Haugelund" - Langskov sogn. Født 1842.
 
Jensen, Christen (I16713)
 
77410 Slagter Chr. Thomsen, født 21 feb.1854, Hørkærshus, Flade sogn.
Martine Eline Christoffersen, født 17 okt.1857 i Højstrup, Torslev sogn.
Viet 28 apr.1892 i Frederikshavn Vor Frelser Kirke.
Forlovere: Mejeriforpagter Søren Blok Andersen og Søren Hansen Tyring Petersen, ????.
(Anm.: Parret var metodister). 
Familie: Christen Thomsen (Hov) / Martine Eline Christoffersen (F10611)
 
77411 Slagter, enkemand Marius Jørgensen, 28 år, af Hostrup Mark. Skifteretsattest af 19 mar.1883.
Pigen Ane Else Jensen, 23 år, af Hostrup Mark. Født i Vrigsted 24 mar.1860 og døbt 10 jun.1860. Konfirmeret, foråret 1874.
Viet 16 jun.1883 i Stouby Kirke.
Forlovere: Martin Jensen og Knud Jørgensen. 
Familie: Marius Jørgensen / Ane Else Jensen (F9208)
 
77412 Slegfredsbarn af Kirsten Thomasdatter i Hatting og Widrik Henriksen.
Født i Hatting 21 feb.1832.
Karakterer: Kundskab: tg og Opførsel: g
Vaccineret 10 apr.1834 af Mikisch. 
Widrichsdatter, Else Cathrine (I15888)
 
77413 Sloget ihjel på marken af hans husbonds løbske heste. Nielsen (Serridslev), Hans (I6085)
 
77414 Snedker, enkemand Christian Sophus Hansen af Klakring. (Hans første hustru Kirstine Elisabeth Jensen død 23 dec.1895. Testamente af 16 jul.1895 at den længstlevende arver den anden). Født i Follerup, Herslev sogn, Holman herred 2 maj 1839 af forældrene, snedker Vilhelm Sophus Hansen og hustru Anne Magdalene Birkmann. 2.ægteskab. Brudgommen 62 år.
Fraskilt, husholderske Dorthea Cathrine Jeppesen (første mand, arbejder Hans Nielsen. Gift 1881. Skilsmissedom fra kgl. preussiske landgericht i Flensburg af 3 jul.1894). Født i Øster Lygum 9 apr.1853 af forældrene, inderste Niels Jeppesen og hustru Kirsten Marie Iversdatter (? Seiersdatter). 2.ægteskab. Bruden 48 år.
Viet 15 nov.1901 i Klakring Kirke.
Forlovere: Sadelmager J. H. Schmidt i Klakring og gårdejer Søren Julsen, Cathrinebjerg. 
Familie: Christian Sophus Hansen / Dorthea Cathrine Jeppesen (F9302)
 
77415 Sofie Andersen, født Jensen -
Gift med husmand Frands Andersen, Hørretløkken. Datter af indsidder Johannes Jensen og hustru Karoline Rasmussen, Gl. Mariendal, Beder sogn, hvor hun er født. Mårslet sogn, sidste faste og fælles bopæl. - 71 år.
 
Jensen, Sophie (I18634)
 
77416 Sofie Andersen, født Jensen -
Gift med husmand Frands Andersen, Hørretløkken. Datter af indsidder Johannes Jensen og hustru Karoline Rasmussen, Gl. Mariendal, Beder sogn, hvor hun er født. Mårslet sogn, sidste faste og fælles bopæl. - 71 år. 
Jensen, Sophie (I18634)
 
77417 Sofie blev hjemmedøbt 12 apr.1902.
I kirken:
Sofie Frandsen
Forældre: Gårdejer Hans Peter Frandsen og hustru Johanne Sørensen (31 år), Smederup Mark.
Faddere: Detaillist Jens Frandsens hustru Martine Hansen, Gosmer, gårdbestyrer Hans Mortensen, Viby, detaillist Jens Frandsen, Gosmer og ungkarl Karl Jørgensen, Randlev. 
Frandsen, Sofie (I30963)
 
77418 Sofie blev hjemmedøbt af lærer Larsen i Dauding, 15 mar.1897.
I kirken:
Sofie Pedersen
Forældre: Gårdmand Knud Erik Pedersen og hustru Aleksandra Eriksine Antonsen (31 år), Dauding.
Faddere: Barnets forældre, gårdmand Niels Peter Laursen og hustru Ane Margrethe Pedersen, Gedved og gårdmand Søren Knudsen, Nim.
 
Pedersen, Sofie (I29709)
 
77419 Sofie Dagmar Olsen
Forældre: Husmand Mikael Jens Olsen og hustru Inger Marie Nielsen (38 år) på Løve Mark.
 
Olsen, Sofie Dagmar (I33007)
 
77420 Sofie Daner Kristensen
Forældre: Husmand Jens Kristensen og hustru Mariane Rasmussen (39 år), Addit Mark, Sønder Vissing sogn.
 
Kristensen, Sofie Daner (I22031)
 
77421 Sofie Elisabet Andreasdatter -
Enke efter afdøde gårdmand Peder Sejersen, Hornborg. Født i Skyggerslund af forældrene, gårdmand Andreas Emanuel pedersen og hustru Birte Marie Jørgensdatter. Sidste fælles bopæl: Hornborg. - 79 år.
 
Andreasdatter, Sophie Elisabeth (I4853)
 
77422 Sofie Elisabet Andreasdatter -
Enke efter afdøde gårdmand Peder Sejersen, Hornborg. Født i Skyggerslund af forældrene, gårdmand Andreas Emanuel pedersen og hustru Birte Marie Jørgensdatter. Sidste fælles bopæl: Hornborg. - 79 år.
Begravet på Hornborg Kirkegård. 
Andreasdatter, Sophie Elisabeth (I4853)
 
77423 Sofie Elisabeth Andersen
Forældre: Indsidder Lavst Andersen og hustru Ane Marie Christiansen (25 år), Ørnstrup Skov.
 
Andersen, Sofie Elisabeth (I33278)
 
77424 Sofie Elisabeth Jørgensen
Forældre: Smed Jørgen Jørgensen og hustru Ellen Sofie Jensen (38 år), Fredericia. 
Jørgensen, Sofie Elisabeth (I19632)
 
77425 Sofie Elisabeth Jørgensen f. Jørgensen -
Ydunsvej 2. Gift med fhv. arbejdsmand Hans Marius Christian Jørgensen. Datter af smed Jørgen Jørgensen og hustru Ellen Sofie Jensen. Er født 8 jul.1897 i Fredericia Trinitatis sogn. - 65 år.
Ligbrænding i Kolding 28.09.1962. Urnenedsænkning på Nordre Kirkegård 9 okt.1962. 
Jørgensen, Sofie Elisabeth (I19632)
 
77426 Sofie Elisabeth Jørgensen f. Jørgensen -
Ydunsvej 2. Gift med fhv. arbejdsmand Hans Marius Christian Jørgensen. Datter af smed Jørgen Jørgensen og hustru Ellen Sofie Jensen. Er født 8 jul.1897 i Fredericia Trinitatis sogn. - 65 år. 
Jørgensen, Sofie Elisabeth (I19632)
 
77427 Sofie Elisabeth Lund, født Pedersen -
Hustru, Kalhave Mark, Hornborg sogn. Født i Boring i Hvirring sogn 19 apr.1882. Datter af gårdmand Sejer Pedersen og hustru Karen Marie Rasmussen, Boring. Gift med gårdmand Mikkel Sørensen Lund, Kalhave Mark. - 43 år.
Begravet på Hornborg Kirkegård. 
Pedersen, Sofie Elisabeth (I5922)
 
77428 Sofie Elisabeth Lund, født Pedersen -
Hustru, Kalhave Mark, Hornborg sogn. Født i Boring i Hvirring sogn 19 apr.1882. Datter af gårdmand Sejer Pedersen og hustru Karen Marie Rasmussen, Boring. Gift med gårdmand Mikkel Sørensen Lund, Kalhave Mark. - 43 år. 
Pedersen, Sofie Elisabeth (I5922)
 
77429 Sofie Elisabeth Pedersen
Forældre: Sejer Pedersen, gårdmand på Boring Mark og hustru Karen Marie Rasmussen.
 
Pedersen, Sofie Elisabeth (I5922)
 
77430 Sofie Elisabth Broch
Forældre: Gårdejer Peter Madsen Broch (25.6.1905) og hustru Karen Lund (f.5.2.1910) af Lindved Mark.
 
Broch, Sofie Elisabeth (I5009)
 
77431 Sofie Emilie Sørensen, født Sørensen -
Kommunehospitalet. Gift med fhv. grønthandler Rasmus Sørensen, Houmannsgade 34. Født i Merring 27 apr.1859. - 65 år.
 
Sørensen, Sophie Emilie (I7205)
 
77432 Sofie Emilie Sørensen, født Sørensen -
Kommunehospitalet. Gift med fhv. grønthandler Rasmus Sørensen, Houmannsgade 34. Født i Merring 27 apr.1859. - 65 år. 
Sørensen, Sophie Emilie (I7205)
 
77433 Sofie Frandsen
Forældre: Gårdejer Hans Peter Frandsen og hustru Johanne Sørensen (31 år), Smederup Mark.
 
Frandsen, Sofie (I30963)
 
77434 Sofie Frederikke Pedersen
Forældre: Husmand Ebbe Peter Pedersen og hustru Karen Christiansen (40 år) i Løvdal.
 
Pedersen, Sofie Frederikke (I11423)
 
77435 Sofie Frederikke Pedersen -
Ugift tjenestepige. Sidst boende i Vemmelund, Give sogn, Nørvang herred. Født i Løvdal, Thyregod sogn, Nørvang herred 28 jun.1891. Datter af husmand Ebbe Peter Pedersen og hustru Karen Christensen. - 21 år.
Begravet på Thyregod Kirkegård. 
Pedersen, Sofie Frederikke (I11423)
 
77436 Sofie Frederikke Pedersen -
Ugift tjenestepige. Sidst boende i Vemmelund, Give sogn, Nørvang herred. Født i Løvdal, Thyregod sogn, Nørvang herred 28 jun.1891. Datter af husmand Ebbe Peter Pedersen og hustru Karen Christensen. - 21 år. 
Pedersen, Sofie Frederikke (I11423)
 
77437 Sofie Frederikke Ørum -
Portør Mikkel Peder Frandsens hustru af Bodholt. Datter af sadelmager Jens (? Hans) Karl Ørum og hustru Hansine Henriette Pedersen. Født i Uldum sogn, Nørvang herred 21 aug.1860. - 43 år.
Begravet på Bording Kirkegård. 
Ørum, Sophie Frederikke (I2973)
 
77438 Sofie Frederikke Ørum -
Portør Mikkel Peder Frandsens hustru af Bodholt. Datter af sadelmager Jens (? Hans) Karl Ørum og hustru Hansine Henriette Pedersen. Født i Uldum sogn, Nørvang herred 21 aug.1860. - 43 år. 
Ørum, Sophie Frederikke (I2973)
 
77439 Sofie Iversen
Forældre: Gårdejer Mads Møllerup Iversen (37 år) og hustru Lene Pedersen (36 år), Odderbæk.
 
Iversen, Sofie (I18068)
 
77440 Sofie Jensen
Forældre: Boelsmand Rasmus Peter Jensen og hustru Jensine Marie Hansen (36 år) på Brørup Mark.
 
Jensen, Sofie (I21734)
 
77441 Sofie Jørgensen
Forældre: Rasmus Ejler Jørgensen, maler og husmand i Ørum og hustru Christine Sørensen (henv. 35 år).
 
Jørgensen, Sofie (I23528)
 
77442 Sofie Katrine Andersen
Forældre: Kristian Emil Rudolf Andersen, husmand på Boring Mark og hustru Kristine Marie Katrine Jensen (25 år).
 
Andersen, Sofie Katrine (I32923)
 
77443 Sofie Kirstine Andreasen, født Rasmussen Overby -
Redaktør (fhv. folketingsmand) Niels Andreasens hustru (viede 27 apr.1900 i Bryrup Kirke). Boende Vestre Pennehavevej 2, Hørsholm sogn. Født i Vinding (Vinding-Bryrup Pastorat) 28 mar.1878. Datter af husmand Rasmus Jensen og hustru Jensine Kirstine Jensen. - 57 år.
Begravet på Næstved Kirkegård. 
Overby, Sofie Kirstine Rasmussen (I33142)
 
77444 Sofie Kirstine Andreasen, født Rasmussen Overby -
Redaktør (fhv. folketingsmand) Niels Andreasens hustru (viede 27 apr.1900 i Bryrup Kirke). Boende Vestre Pennehavevej 2, Hørsholm sogn. Født i Vinding (Vinding-Bryrup Pastorat) 28 mar.1878. Datter af husmand Rasmus Jensen og hustru Jensine Kirstine Jensen. - 57 år. 
Overby, Sofie Kirstine Rasmussen (I33142)
 
77445 Sofie Kirstine Rasmussen Overby
Forældre: Træskomand Rasmus Jensen og hustru Jensine Kirstine Jensen (34 år) i Vinding.
 
Overby, Sofie Kirstine Rasmussen (I33142)
 
77446 Sofie Kristensen
Forældre: Husmand Niels Kristensen og hustru Ane Kirstine Pedersen, Ulvskov.
 
Kristensen, Sofie (I5887)
 
77447 Sofie Magdalene blev hjemmedøbt 22 mar.1875.
I kirken:
Sofie Magdalene Laursen
Forældre: Gårdmand Peder Laursen og hustru Ane Katrine Sørensen (39 år) i Skulsballe.
Faddere: Gårdmand Poul Lyses hustru i Belle, pige Kirstine Tomsen i Grund, møller Peder Sørensen Høgh i Belles Mølle, gårdmand Jens Baj Høgh i Stouby og ungkarl kristen Jørgensen Smidstrup i Over Vrigsted. 
Lauesen, Sofie Magdalene (I14821)
 
77448 Sofie Magdalene Christensen, født Madsen -
Separeret fra arbejder Jens Christensen, Bræstenbro. Frederiksgade 19. - 63 år.
 
Madsen, Sophia Magdalene (I493)
 
77449 Sofie Magdalene Christensen, født Madsen -
Separeret fra arbejder Jens Christensen, Bræstenbro. Frederiksgade 19. - 63 år. 
Madsen, Sophia Magdalene (I493)
 
77450 Sofie Magdalene Laursen
Forældre: Gårdmand Peder Laursen og hustru Ane Katrine Sørensen (39 år) i Skulsballe.
 
Lauesen, Sofie Magdalene (I14821)
 


Webstedet drives af The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 14.0.3, forfattet af Darrin Lythgoe © 2001-2024.

Opdateres af Palle Rabøl Hansen.